as

Profi lemezmegmunkáló kéziszerszámok Svájcból

Kizárólagos magyar
képviselet és
márkaszerviz
ARLI Magyarország Kft.
1037 Bp., Bécsi út 269.
Tel.: 453-3713 Fax.: 453-3714
arli@arli.hu
 
 
FőoldalLemezollóRezgőolló, nibblerFalczáró (korcoló)Lemezösszetűző gépÉlmegmunkáló, sorjázóHegesztési élképzőPanelvágóLézertálca pucoló gépVideókSzervíz
Keresés:
Kezdőoldal - Térkép - Gyártói tájékoztatás


Lemezolló

Rezgőolló, nibbler

Falczáró (korcoló)

Lemezösszetűző gép

Hegesztési élképző

Élmegmunkáló, sorjázó

Panelvágó

Videók

Szervíz

Lézertálca pucoló gép
Gyártói tájékoztatás

Az elektromos és elektronikus berendezésekkel kapcsolatos tájékoztató 

Az ARLI Magyarország Kft. az elektromos és elektronikus berendezésekkel kapcsolatos hulladékgazdálkodási tevékenységről szóló 197/2014. (VIII.1.) Korm. rendelet alapján a következő tájékoztatást teszi közzé:

Az elektromos és elektronikus berendezések és azok alkatrészei a környezetre és az emberi egészségre veszélyes anyagokat tartalmazhatnak, melyek az egészségre káros hatást gyakorolnak, ha azokat nem a vonatkozó környezetvédelmi előírásoknak megfelelően használják, működtetik. Ezért a hulladékká vált elektromos és elektronikus berendezéseket elkülönítetten kell gyűjteni, azok a települési hulladékkal együtt nem helyezhetőek el azonos gyűjtőedényben, továbbá települési hulladékként nem ártalmatlaníthatóak.

A használt és hulladékká vált elektromos berendezések a forgalmazás helyén, vagy a használt berendezéssel jellegében és funkciójában azonos elektromos berendezéseket forgalmazóknál térítésmentesen leadhatók.

A hulladékká vált elektromos és elektronikus berendezések a lakosság számára elérhető hulladékgyűjtő udvarokon is térítésmentesen leadhatók. 

www.hulladekudvar.hu 

Az ARLI Magyarország Kft. a 197/2014. (VIII.1.) Korm. rendelet szerint gondoskodik az általa forgalomba hozott termékek hulladékkezeléséről. Az elektromos és elektronikai berendezések és azok csomagolásának környezetvédelmi termékdíjának megfizetésével, és 2014.12.31-ig az Országos Hulladékgazdálkodási Ügynökségen keresztül, 2015.01.01-től az állami hullladékgazdálkodást közvetítő szervezeten keresztül történő kollektív teljesítés útján tesz eleget a gyűjtési, kezelési kötelezettségének.

 
 
Oldal tetejére - Kezdőoldal - Térkép - Gyártói tájékoztatás
ARLI Magyarország Kft. - 1037 Budapest, Bécsi út 269. - Telefon: (06-1) 453-3712, 453-3713 - Fax: (06-1) 453-3714